Design a site like this with WordPress.com
Per començar

El Cor de l’EMME participa en l’encontre “enNadal”

El Cor de l’Escola de Música Miguel Esparza participa en el II Encontre Coral “enNadal” que organitza el Cor Ciutat de Xàtiva, junt a la seua escola coral i amb el suport de l’Ajuntament de la Ciutat de Xàtiva i la Regidoria del Gran Teatre.

Aquest segon encontre tindrà lloc el diumenge 22 de desembre de 2019 a les 18:00 al Gran Teatre de la ciutat de Xàtiva.

En aquest encontre participen el Cor infantil de la Societat Musical l’Om (Picassent), Cor de l’Escola de la Vella (Xàtiva), Cor Col·legi Dominiques (Xàtiva), Cor Escola de Música la Nova de Xàtiva , Cor Col·legi Claret (Xàtiva), Cor Col·legi de La Inmaculada (Xàtiva), Cor Escola de Música Miguel Esparza (la Llosa de Ranes), Cor Escola·Coral·XàtivaCor Ciutat de Xàtiva.

+info https://cordexativa.com/2019/12/06/ii-encontre-coral-a-xativa-ennadal/

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close